De Aldi. Foto: PR

De Aldi. Foto: PR

Feestelijke heropening ALDI: kraskaarten, tegoedbonnen en een foodtruck

Economie

GAANDEREN – Het interieur en het assortiment zijn vernieuwd en de schappen zijn anders ingedeeld: op woensdagochtend 20 september wordt om 08.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Hoofdstraat 4 in Gaanderen feestelijk geopend door de filiaalleider.

De eerste 400 klanten krijgen bij minimale besteding van 20 euro een gratis boodschappentas en een ‘altijd prijs’ kraskaart. Op de kraskaarten staan prijzen als een ergometer, een externe harde schijf of tegoedbonnen van maximaal 250 euro. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas.

Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats, waar klanten vers bereide gerechtjes kunnen proeven.  

Duurzame winkel
Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. “We betrekken regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing en er worden duurzame bouwmaterialen gebruikt”, aldus woordvoerster Tamara van der Steen. 

Deze vernieuwde supermarkt aan de Hoofdstraat beschikt over 52 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 80.00 tot 20.00 en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. 

Meer informatie vind je hier

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier