Bouke Hollak met de Kuhn Rikon glazen die gespaard kunnen worden. Foto: PR
Bouke Hollak met de Kuhn Rikon glazen die gespaard kunnen worden. Foto: PR

Spaar bij Jumbo Hollak voor dekbedden en glazen

Economie

ZELHEM - Jumbo Hollak Zelhem start op 14 februari 2024 met maar liefst twee grote spaaracties, namelijk sparen voor glazen en sparen voor dekbedden. “Klanten zijn gek op sparen dus bieden wij de komende tijd twee mooie spaaracties aan”, zegt Bouke Hollak, ondernemer van Jumbo Hollak. 

Sparen voor Kuhn Rikon glazen
Op 14 februari start Jumbo landelijk met een glazen spaaractie. Deze actie is bijzonder goedkoop”, zegt Hollak. “Voor een volle spaarkaart en slechts 1 euro  bijbetalen ontvangt men al een set van twee glazen naar keuze van het Zwitserse merk Kuhn Rikon. De glazen zijn van kristal en zijn vaatwasserbestendig. De glazen zijn er in verschillende vormen, zoals long drink, rode en witte wijn etc. Glazenzegels zijn gemakkelijk digitaal sparen met de Jumbo Extra’s app. De app kan je downloaden in de app store of Googple play.”

Sparen voor van der Valk dekbedden
“Het lijkt er op dat half Zelhem en omgeving een nieuw kussen heeft aangeschaft bij Jumbo Hollak Zelhem”, zegt Hollak. “Er zijn een paar duizend ‘van der Valk’ kussens gespaard en dat zijn er natuurlijk enorm veel. Nu is het tijd om de dekbedden op te frissen met een nieuw dekbed van ‘van der Valk’. Ervaar de luxe en comfort van deze exclusieve hotel dekbedden.” Er kan gespaard worden voor een eenpersoons dekbed van 140x220 cm of een tweepersoons dekbed van 240x220 cm. Bij elke tien euro aan boodschappen ontvangt men een zegel en bij 8 zegels is de spaarkaart vol. Een eenpersoons dekbed kost 89,99 euro en met een volle spaarkaart slechts 30 euro. Een tweepersoons dekbed kost 119,99 euro en met een volle spaarkaart slechts 50 euro. Sparen kan tot en met 26 maart 2024 en inleveren van volle spaarkaarten kan tot en met dinsdag 2 april 2024.

Spaarzegels halen bij Scodi apparaat
Bij Jumbo Hollak krijg je de zegels van lokale spaaracties op een bijzondere manier. Bij de zelfscan kan je namelijk geen zegels uit de kassa halen. Daarom staat er een Scodi zuil bij de bloemen. Op de Scodi vul je na het afrekenen van jouw boodschappen het kassabon bedrag in. De automaat geeft dan automatisch het juiste aantal spaarzegels mee. “Bij alle lokale spaaracties gebruiken wij de Scodi”, zegt Hollak. “Dit apparaat geeft snel het juiste aantal zegels aan de klant waardoor de klant makkelijk en snel weer verder kan. Net als bij de zelfscan van de kassa heeft de Scodi automaat regelmatig een steekproef om te controleren of het juiste bedrag is ingevuld.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier