Lezing over reizen voor ouderen

  Lezingen

Doetinchem - De één gaat voor de rust op vakantie en de ander om de wereld te ontdekken. Maar vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naarmate we ouder worden, kunnen we steeds meer beren op de weg gaan zien

Of het nu gaat om een rolstoel die mee moet, medicatie waarvan u afhankelijk bent of alleen reizen. Er zijn zoveel verschillende dingen die in ons hoofd kunnen gaan spoken. Maar ook al zijn er obstakels of onzekerheden die u zouden kunnen tegenhouden, er zijn vrijwel altijd mogelijkheden.

Dus kom op maandag 25 maart om 14 uur naar het 50+ ontmoetingspunt in t Brewinc in Doetinchem voor een lezing van Froukje Jansen, Persoonlijk Reisadviseur TUI at Home.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: Reizen met een rollator of rolstoel. Verzekeringen. Ik ben (sinds kort) alleen, wil toch graag op reis maar vind het spannend. Ik ben afhankelijk van medicijnen, kan ik dan nog wel reizen? Wanneer kan men het beste boeken en reizen? En Hoe ga ik naar het vliegveld?

Zij vertelt alles over de beren op de weg en hoe daarmee om te gaan. Ze neemt u mee van A tot Z en achteraf is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen. Bij behoefte aan een persoonlijk advies, bestaat de mogelijkheid dat Froukje een keer langs komt voor een 1-op-1 gesprek.

Graag aanmelden i.v.m. zaalindeling.
Tel: 0314-845630 of info@seniorenontmoetingspunt.nl

De toegang is gratis.

Met vriendelijke groet,

Fons Welsing

50+ Ontmoetingspunt t Brewinc

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden