Inloopspreekuur. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh
Inloopspreekuur. Foto: Rob Kleering van Beerenbergh ROB KLEERING VAN BEERENBERGH

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

Maatschappij

DOETINCHEM - Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. 

Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.
Het inloopspreekuur is op woensdag 17 november van 10.30 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Doetinchem, IJsselkade 13 te Doetinchem.
Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Bel hiervoor met 038-3037010. Dat kan op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur.

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier