Vlnr: Bart Porskamp (Oost Gelre), Hans Dales (Doetinchem), Rens Spijkers (Oude IJsselstreek) en Marcellino Kropman (Berkelland). Foto: Aad Witteveen
Vlnr: Bart Porskamp (Oost Gelre), Hans Dales (Doetinchem), Rens Spijkers (Oude IJsselstreek) en Marcellino Kropman (Berkelland). Foto: Aad Witteveen AAD-WITTEVEEN

VVD netwerk Achterhoek pleit voor woningbouw

wo 10 nov 2021, 20:42 Maatschappij

REGIO - Voldoende woningen in de Achterhoek, dat is de gezamenlijke boodschap van alle VVD fracties in alle Achterhoekse gemeenten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. 

“Om de Achterhoek in de toekomst leefbaar te houden (wonen, werken en leven) moet er op veel plaatsen gebouwd worden, met een goed beleid wat, hoe en voor wie je bouwt. Betaalbaar en voldoen aan de behoefte van de Achterhoek voor nu en in de toekomst”, stelt de fractie.
De lijsttrekkers van het VVD netwerk Achterhoek (Berkelland, Doetinchem, Oost Gelre en Oude IJsselstreek) weten dat dit alleen kan door samenwerking van inwoners, overheid, ondernemers en maatschappelijke organisaties. “In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen horen we graag uw ideeën hierover.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier