Kerstbox.
Kerstbox. Pixabay

Doneer kerstpakket aan de Voedselbank Doetinchem

wo 15 dec 2021, 12:13 Maatschappij

DOETINCHEM - Het eind van het jaar breekt weer aan en dan is het weer ‘kerstpakketten-tijd’. De Voedselbank Doetinchem wil zoals elk jaar haar klanten ook graag een extra gevuld voedselpakket aanbieden rond de feestdagen, zodat deze dagen ook voor hen echt een feest worden.

“Krijgt u van uw werkgever een kerstpakket, maar heeft u dat eigenlijk (voor een deel) niet nodig, dan zijn wij hier erg blij mee als mooie aanvulling op de voedselpakketten”, laat een woordvoerder weten.
Voor bijna 140 gezinnen in Doetinchem betekent het voedselpakket, dat ze wekelijks van de Voedselbank krijgen, dat ze weer een paar dagen eten op tafel hebben. Iets extra’s rond de feestdagen zit er voor deze gezinnen meestal helemaal niet in.
De Voedselbank is dan ook blij met ieder kerstpakket dat ze krijgt en kan gebruiken voor deze gezinnen. Ook aangebroken pakketten zijn welkom. De Voedselbank heeft vooral behoefte aan voedsel. “Wijn en andere alcoholische dranken wordt niet aan onze klanten uitgedeeld. Mocht dit in het pakket zitten dan verblijden we onze vrijwilligers die wekelijks hun best doen.”
Donaties kunnen worden ingeleverd op maandag-, dinsdag-, donderdag- of vrijdagochtend tussen 9.00 tot 12.30 uur bij de Voedselbank Doetinchem, Edisonstraat 48-A (industrieterrein de Huet). Aan bedrijven, die kerstpakketten over hebben en deze willen doneren, wordt gevraagd contact op te nemen met 0314-843318 of info@voedselbankdoetinchem.nl.


voedselbankdoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier