John van Dijk overhandigt de cheque aan Nelly de Vries en Josefien Nahuis van Present. Foto: PR
John van Dijk overhandigt de cheque aan Nelly de Vries en Josefien Nahuis van Present. Foto: PR PR

Rotary schenkt tweeduizend euro aan Present

Maatschappij

DOETINCHEM - De Rotary Club Doetinchem heeft Present een bedrag van 2.000 euro geschonken. Present is erg blij met dit kerstcadeau: “Hiermee kunnen we onze vaste vrijwilligers in deze decembermaand in het zonnetje zetten en nog meer kwetsbare mensen helpen.” John van Dijk van de Rotary Club overhandigde de cheque aan Nelly de Vries en Josefien Nahuis van Present.

Naast dat de Rotary Present steunt met dit mooie bedrag gaan de leden van de Rotary ook regelmatig aan de slag met een Presentproject. Zo hielpen ze dit voorjaar een weduwnaar met lichamelijke beperkingen bij het opknappen van zijn tuin. Dit najaar sausden ze de wanden van de woonkamer en open keuken van een andere weduwnaar, ook hij kon dit niet zelf oppakken. Tussen deze twee praktische projecten door ging een groep Rotaryleden wandelen en koffiedrinken met ouderen van dagbehandeling De Brug in Gaanderen. Present Doetinchem coördineerde deze drie projecten.
Lijkt het jou ook leuk om een keer een project van Present uit te voeren met een groep vrienden, collega’s, een familie of andere groep of wilt u het werk van Present Doetinchem ondersteunen met een gift, neem dan contact op met Josefien Nahuis van Present Doetinchem, josefien.nahuis@presentdoetinchem.nl.


www.presentdoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier