De kledingrekken.
De kledingrekken. PR

Eendagse winkel met tweedehands vrouwenkleding winkel voor goede doel

Maatschappij

DOETINCHEM/DOESBURG - Op 23 april van 10.00 tot 15.00 uur opent de tweedehands vrouwenkledingwinkel haar deuren in Loc17 aan de Turfhaven in Doesburg. De opbrengst gaat zoals elk jaar naar goede doelen, dit jaar zijn dat onder meer het Dushi huis en de Voedselbank in Doetinchem en Only Friends Achterhoek.

De kledingbeurs, die al jaren bekend staat om haar kwalitatief goede dameskleding, wordt georganiseerd door Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever. Soroptimisten zetten zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren. Eerdere edities van deze beurs vonden plaats in Dieren, dit jaar is voor het eerst gekozen voor de ruime locatie van Loc17.
Naast mooie vintage kleding, hangt de winkel wederom vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen en sieraden. Naast een professionele styliste, die iedereen gratis kledingadvies kan geven, is er de mogelijkheid gekochte kleding tegen een kleine vergoeding aan te laten passen door vrouwen van Naaiatelier voor Anderstaligen. Daarnaast is er een tweedehands boeken-hoek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant