Open podium op Simonsplein. Foto: PR
Open podium op Simonsplein. Foto: PR PR

Open vrijheidspodium op Simonsplein: acts en shows

Maatschappij

DOETINCHEM - Het Vrijheidspodium vervolgt zijn reis door de Doetinchemse binnenstad. Nadat het podium tijdens het Bevrijdingsfestival in het Mark Tennantplantsoen is bestegen door Bo Saris, Will Nuruwe & Friends en Erik Hagelstein, strijkt het podium de komende maand neer op het Simonsplein waar een kleurrijke verzameling van ‘vrijheiduitdragers’ het podium zal betreden.

Het Vrijheidspodium biedt Achterhoekers (dichters, verhalenvertellers, singer songwriters en one-man shows), (toneel- en dans)groepen en maatschappelijke verenigingen de mogelijkheid om hun gevoel van vrijheid uit te dragen op het podium. Tot en met dinsdag 31 mei staat het open podium op het Simonsplein, waar je kunt van verschillende acts en shows kunt genieten. Op het programma staan (onder andere) buikdansshows en dansavonden. Ook worden optreden verzorgd door percussiegroep Sambam, het Zelhems én het Ulfts mannenkoor en slagwerkgroep Concordia. Allen nemen je mee in het vieren van 75 jaar vrijheid en vrede. Voor de actuele programmering kijk op de website.
Wie wil optreden, kan zich nog aanmelden, mits het thema van het optreden in het teken staat van vrijheid (en/of vrede). Dit kan door te mailen naar info@bbdoetinchem.nl.


www.lkkrdoetinchem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant