Op de foto van rechts naar links:Nico Wierenga, Martijn Legters, Michel Brugman, Marcel van Emden, Robin van Walsum, Thijs Harbers, Christiaan Velthausz, Darko Sanders (districtscommandant Achterhoek Zuid), Burgemeester Marc Boumans, Marc Lubbers, Harry Bouwmeister en Erik VriezenFotograaf: Peter HilderingFoto: Peter Hildering

Op de foto van rechts naar links:

Nico Wierenga, Martijn Legters, Michel Brugman, Marcel van Emden, Robin van Walsum, Thijs Harbers, Christiaan Velthausz, Darko Sanders (districtscommandant Achterhoek Zuid), Burgemeester Marc Boumans, Marc Lubbers, Harry Bouwmeister en Erik Vriezen


Fotograaf: Peter Hildering

Foto: Peter Hildering

Peter Hildering

Oorkondes voor brandweervrijwilligers

Maatschappij

DOETINCHEM - Vrijdag 24 juni vond, na twee jaar geen avond meer te hebben georganiseerd wegens corona, de jaarlijkse brandweeravond voor de brandweerpost Doetinchem plaats. Tijdens deze avond zijn negen jubilarissen gehuldigd en is er van twee vrijwilligers afscheid genomen.

De officiƫle handelingen zijn verricht door burgemeester Boumans.
Zonder de inzet van de vrijwilligers kan de brandweer niet functioneren in de gemeente Doetinchem. De inzet en betrokkenheid van de brandweervrijwilligers levert een onmisbare bijdrage aan de veiligheid binnen de gemeente. In de toespraken van Darko Sanders (districtscommandant Achterhoek Zuid) en Robin van Walsum (vervangend postcommandant Doetinchem), kreeg dit dan ook de verdiende aandacht.
Negen jubilarissen kregen een oorkonde en medaille van Brandweer Nederland:
12,5-jarig jubileum: Thijs Harbers en Robin van Walsum.
20-jarig jubileum: Christiaan Velthausz, Dennis Bekking (verhinderd) en Harry Bouwmeister.
25-jarig jubileum: Michel Brugman en Nico Wierenga.
30-jarig jubileum: Brian Sudmeijer (verhinderd).
35-jarig jubileum: Marcel van Emden.
Er is afscheid genomen van Martijn Legters, na 17 jaar als brandweervrijwilliger en Marc Lubbers, na ruim 15 jaar als brandweervrijwilliger.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier