David Reukers eigenaar van Groeskamp en Getty Schepers, eigenaresse en matchmaker DatingOost. Foto: PR

David Reukers eigenaar van Groeskamp en Getty Schepers, eigenaresse en matchmaker DatingOost. Foto: PR

PR

Singlescafé voor alleenstaanden tussen 40 en 67 jaar

Maatschappij

DOETINCHEM - Een Singlescafé voor alleenstaanden tussen 40 en 67 jaar is op zaterdag 9 juli in het Grand-Café van Groeskamp, Koopmanslaan 3 in Doetinchem.

Als je alleenstaand bent en al ietsje ouder is het niet zo makkelijk om iedere zaterdagavond uit te gaan. Je getrouwde vrienden hebben vaak geen puf om ieder weekend met jou de stad in te gaan. Dan wordt het vaak bankhangen.
Daarom is het fijn dat DatingOost singlescafe’s organiseert. Hier kunnen alleenstaanden in de doelgroep tussen ongeveer 40 en 67 jaar in hun eentje naar toe gaan. Iedere gast wordt persoonlijk ontvangen bij de entree, dat voelt vertrouwd en stelt gerust.
Zaterdagavond 9 juli vanaf 20.30 uur openen de deuren van Groeskamp aan de Koopmanslaan 3 aan de rand van Doetinchem. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren. Ontvangst met koffie en na de eerste drankjes gaat langzaam de muziek harder en kan er ook gedanst worden.
“Onze singlesparty’s zijn gericht op gezelligheid, het is géén datingavond. Dat legt teveel druk”, legt Getty Schepers, matchmaker van DatingOost uit. “Iedereen sluit bij elkaar aan, praat met elkaar, er wordt gelachen, geborreld en flirten mag. Wij weten niet wie er komt, wat er komt, wie het zijn, de ene keer iets meer dames of misschien iets meer heren. Maakt niet uit, het gaat erom dat je een leuke avond hebt. Je kunt tenslotte niet met iedereen tegelijk praten. Je zoekt de leukste singles op en je maakt er wat van.”

Vooraf aanmelden is niet nodig. Een lidmaatschap is eveneens ook niet nodig.
Voor meer info: 0546-492899.


www.DatingOost.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier