Vakantietas inpakken. Foto: PR
Vakantietas inpakken. Foto: PR PR

107 vakantietassen voor een mooie zomervakantie

Maatschappij

DOETINCHEM - Samen met het gezin op vakantie of leuke dagjes uit tijdens de zomervakantie? Dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Vooral als er geen budget is of als er sprake is van (sociale) armoede. Met de vakantietas geven Lionsclub Isala Doetinchem, Lionsclub Doetinchem en Leoclub Achterhoek dit jaar 107 kinderen een tas met daarin leuke dingen voor de zomervakantie. 

Dingen die ook door de kinderen zelf als wens zijn aangedragen. Bijvoorbeeld een boek, stoepkrijt, tekenspullen, een pop, make-up, een spel. Maar ook diverse waardebonnen voor ijs, kinderboerderij, zwembad en andere leuke activiteiten.
Dat is mogelijk door sponsoring van onder andere LOGISZ, Meester Mokka, Stichting De Linterhof, Stichting Gasthuisfonds, PCI Maria Laetitia, Rensa, voetbalclub De Graafschap, banketbakker Jolink, Agelink uitvaartzorg, New York Pizza Doetinchem, Pizzeria Grilroom Dilok Wehl, warenhuis Jansen Wehl kinderboerderij Kokiezier, Pitch&Putt Golf Doetinchem, speeltuin Schöneveld, Zonnewater Hoog-Keppel, Monkey Town Doetinchem en Scapino Doetinchem. En door een samenwerking met Buurtplein, Iriszorg, Yunio, Pluryn, Platform armoedebestrijding Doetinchem en Mijn School.
De actie Vakantietas is bedoeld voor kinderen tussen 0 en 18 jaar uit de gemeente Doetinchem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier