Een lekkere maaltijd in een gezellige sfeer bij de Kerkherberg. Foto: PR

Een lekkere maaltijd in een gezellige sfeer bij de Kerkherberg. Foto: PR

Gezellig eten bij de Kerkherberg

Maatschappij

DOETINCHEM - De eerste Kerkherberg van het nieuwe seizoen is op vrijdag 16 september. Het Kerkelijk Centrum De Wingerd verzorgt daarin maaltijden bij het Winkelcentrum de Bongerd op de Huet. Iedereen is welkom: jong en oud, kerkelijk of onkerkelijk. 

In een gezellige, ontspannen sfeer ontmoeten de deelnemers elkaar. Iedere keer weer is het een verrassing wat er wordt geserveerd. Er wordt gekookt door mensen die het leuk vinden om voor een grotere groep te koken. Er worden zoveel mogelijk biologische, lokale en fairtrade ingrediƫnten gebruikt en er wordt rekening gehouden met een suikervrij en/of vegetarisch dieet. Er is plaats voor maximaal dertig gasten, die aan tafels van vier tot acht personen zitten. Daardoor kunnen zij gemakkelijk met elkaar praten.
Vanaf 17.45 uur is De Wingerd open voor een welkomstdrankje. De gasten gaan om 18.00 uur aan tafel en rond 19.45 uur is het weer afgelopen. Tijdens het kopje koffie aan het eind van de maaltijd, komt iemand langs de tafels voor de betaling, 5 euro per persoon.
Opgeven voor deze maaltijd kan op maandag 12 september van 9 tot 10 uur bij Nel Keukenkamp, tel. 06-39580120. Ook via het meedoen-arrangement kan worden geboekt. Wie opgehaald wil worden kan dat bij opgave doorgeven. Dat geldt ook voor een suikervrij/vegetarisch dieet.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier