Estineawinkel Kakelbont. Foto: John Voermans

Estineawinkel Kakelbont. Foto: John Voermans

Foto PR

Estinea zoekt chauffeurs en winkelhulp voor Kakelbont

Maatschappij

DOETINCHEM - Wie graag de handen uit de mouwen steekt en zinvol bezig wil zijn is van harte welkom als vrijwilliger bij Estinea. De zorgorganisatie heeft behoefte aan winkelpersoneel en chauffeurs.  

Kakelbont ‘winkel en atelier’ is een kunst- en cadeauwinkel van Estinea die gevestigd is aan de Hooge Molenstraat, in het centrum van Doetinchem. De winkel wordt gerund door mensen met een beperking die zelf ook de mooie items, cadeaus en unieke kunst maken. Deze producten zijn in de winkel te koop. Mensen die creatief zijn en willen helpen met het maken van deze producten of in de winkel aan de slag willen mogen zich melden. Dat kan voor een halve dag, een hele dag in de week of meer.
Ook is Estinea op zoek naar chauffeurs. Zij rijden met een personenbus voor negen personen. De standplaats van de bus is zorgcentrum Schavenweide in de wijk Schöneveld. Van daaruit worden cliënten naar hun werkplekken gebracht, verspreid over Doetinchem. Het gaat om één dag in de week, maar meer kan altijd.
Zowel bij de bus als in de winkel komen de vrijwilligers terecht in een gezellige groep collega’s. Interesse of vragen? Neem contact op met Charles Giesen, via e-mail charles.giesen@estinea.nl of tel. 06-83803109.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier