Zang en rootsmuziek in Het Nieuwe Dijkhuis

  Muziek


DOETINCHEM - Akoestische rootsmuziek, met Keltische en Oosterse invloeden. En natuurlijk hemelse zang. Dat is de band Half A Mile, die zaterdagavond 3 februari optreedt in Het Nieuwe Dijkhuis in Doetinchem.
Het hart van de band Half A Mile wordt gevormd door de tweestemmige zang van de zussen Hanna en Susanne van Gemeren. Als sinds kinds af aan zingen deze zussen samen. De perfecte harmonie tussen de beide stemmen is ongekend. Ook tijdens concerten spelen ze spontaan op elkaar in en dat levert verrassende pareltjes op. Daarnaast is het ook genieten geblazen van het akoestische gitaargeluid van virtuoos Aart Lameris
De zesmansformatie uit Zwolle deelt met passie de zoektocht naar zingeving en de Schepper in dit chaotische bestaan. De country/folk, Keltische en Oosterse invloeden in combinatie met de bands liefde voor akoestische muziek leveren een eigen en authentieke muziekstijl op die perfect past in de setting van Het Nieuwe Dijkhuis.
Half a Mile speelde al op grote festivals als Graceland en Opwekking. Vorig jaar maakte de band grote indruk in het Nieuwe Dijkhuis als supportact van Elly & Rikkert.
Het optreden van Half a Mile begint zaterdag 3 februari om 20 uur.
De deuren openen om half 8.
Tickets kosten in de voorverkoop 10 euro, inclusief servicekosten, via www.hetnieuwedijkhuis.nl.
Aan de deur kosten kaartjes 12,50 euro.
Inspiratiecentrum Het Nieuwe Dijkhuis is gevestigd aan de Burg. Van Nispenstraat in Doetinchem.

Meer berichten