Nieuwe dirigent Rob Kaptein, secretaris Brigitte Beving en voorzitter Jeanne Beerling. Foto: PR
Nieuwe dirigent Rob Kaptein, secretaris Brigitte Beving en voorzitter Jeanne Beerling. Foto: PR PR

Kleine Holte Koor start koorseizoen met nieuwe dirigent

za 11 sep 2021, 19:04 Muziek

Rob Kaptein neemt het stokje over

Doetinchem - ?Na anderhalf jaar niet gezongen te hebben vanwege Corona, is het Kleine Holte Koor op maandag 6 september gestart met een nieuwe, bevlogen dirigent Rob Kaptein!

Daarnaast heeft het Kleine Holte Koor ook een nieuwe repetitieruimte gevonden bij het Panora Lyceum aan de Holterweg in Doetinchem. 

Theatraal
Het koor dat bekend staat om z’n muzikale veelzijdigheid en theatrale invulling van grote projecten is hard op zoek naar versterking van álle stemgroepen.
“We hopen van harte dat enthousiaste zangers zich melden om een aantal keren mee te komen zingen op maandagavond”, meldt woordvoerder André Wiesman. “Je kunt dan kennis maken met onze muziek, de sfeer en ook de gezelligheid die het Kleine Holte Koor te bieden heeft. Mochten aspirant leden meer willen weten over ons koor, repertoire en repetitieavonden dan verwijzen we graag naar onze website.”

Concerten
Het Kleine Holte Koor geeft jaarlijks een of meerdere concerten en gaat zich nu onder meer. richten op het 40-jarig jubileum van het koor in 2023.
Daar wil het koor een mooie muzikale happening van maken Wiesman: “Is je belangstelling gewekt dan hopen wij je binnenkort te verwelkomen op een van onze repetities, op maandagavond 20.00 uur in het Panora Lyceum te Doetinchem.”

www.kleineholtekoor.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier