Nicolaas staat om 19.00 uur in de bibliotheek. Foto: PR Nicolaas
Nicolaas staat om 19.00 uur in de bibliotheek. Foto: PR Nicolaas Linde Dorenbos

Popronde strijkt neer in Doetinchem

wo 13 okt 2021, 15:44 Muziek

DOETINCHEM - Het grootste rondreizende festival van Nederland gaat door! Op vrijdag 22 oktober strijkt Popronde neer in Doetinchem.

De opzet is iets veranderd ten opzichte van voorgaande edities, het festival kiest voor een coronaproof vorm. Passe Partouts kosten vijf euro en zijn vanaf nu verkrijgbaar.
De Popronde vindt in Doetinchem plaats op vrijdag 22 oktober. Maar liefst 18 acts presenteren zich bij 13 deelnemende locaties.
Vorige week maakte Popronde Doetinchem haar programma bekend. Op vrijdag 22 oktober komen onder andere SULTAN, ACCOUSTIC ASSHOLE, Guyy en Bahghi naar Merleyn, Streeckgenoot, Schouwburg Amphion en Goodies!

Goed nieuws
Het loopt dit jaar net iets anders dan andere jaren! Tijdens de persconferentie van 14 september werden er nieuwe maatregelen en versoepelingen aangekondigd. Goed nieuws voor Popronde Doetinchem want dit betekent dat er ook weer shows kunnen in horecagelegenheden en bijzondere Doetinchemse winkels zoals Meester Mokka, Gaabs en Goodies.
Een passe-partout kost slechts 5 euro en daarmee kun je naar zoveel shows als je maar wilt op die dag. Je koopt ze via de ‘steden’ pagina op de website www.popronde.nl/steden/doetinchem. Het ticket en een corona toegangsbewijs worden gescand bij de infostand en na twee groene vinkjes ontvangen bezoekers een polsbandje waarna alle optredens bezocht kunnen worden. 1,5 meter afstand hoeft niet meer, maar mag nog wel. Houd rekening met je omgeving, maar als stilstaan geen optie meer is: Dans! Geniet! Feest!
De Popronde start om 19.00 uur bij maar liefst vier locaties.

Over de Popronde
De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 11 september tot en met zaterdag 27 november reizen de 100 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en altijd laagdrempelig.
Popronde toert tien weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in vier verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. In iedere stad zijn het centrum (en soms iets daarbuiten) het festivalterrein en vormen de deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Jeangu Macrooy, De Staat, Chef’Special, Wies, Froukje, Rondé en My Baby.


www.popronde.nl/steden/doetinchem

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier