De formatie die een ode brengt aan Sting. Foto: André Dieterman
De formatie die een ode brengt aan Sting. Foto: André Dieterman André Dieterman

Muziek van Sting in spectaculair theaterconcert

Muziek

DOETINCHEM – Het omvangrijke oeuvre van Sting wordt op donderdag 28 april in het theaterconcert ‘Legends Remastered: The Music Of Sting & The Police’ in Amphion op geheel eigen wijze vertolkt door Luc Devens en het internationaal bekende vocale ensemble Rock4 onder begeleiding van een band met gerenommeerde muzikanten. 

De veelzijdigheid waarmee Sting in de loop der jaren zo beroemd geworden is, vormt de basis voor een unieke avond met rock, pop, klassiek, jazz en alles ertussenin.

Niet alleen zullen bekende nummers als Shape Of My Heart, Roxanne, Englishman In New York en Message In A Bottle de revue passeren, maar ook speciale bewerkingen van onder andere Desert Rose, Synchronicity I en It’s Probably Me zullen zeker niet ontbreken. “Sting heeft veel muzikale fases in zijn carrière gehad. Een kleurrijke artiest. Zijn kwaliteiten als songwriter zijn geweldig. Van de door reggae en rock beïnvloede liedjes van The Police komt Sting in zijn solocarrière zelfs uit bij klassiek en jazz. Hij zet muzikale stappen die ik niet vaak zie bij andere zangers. Een échte artiest vindt zichzelf altijd weer opnieuw uit. Ik wilde de muzikale fases graag allemaal samenbrengen in één concert, zonder dat onze show uitmondt in een optreden van een coverband”, vertelt Luc Devens.

De eigenzinnigheid waarmee de muzikanten deze prachtige songs interpreteren, zal keer op keer verrassen en ontroeren. Soms groots en bijna orkestraal, soms klein en intiem.

Meer info en tickets:


amphion.nl/theater

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier