Michael Starring Ben.
Michael Starring Ben. PR

Adembenemend choreografisch spektakel Michael Starring Ben bij Amphion

Muziek

DOETINCHEM – De Engelse succesproductie Michael Starring Ben komt donderdag 19 mei naar Amphion. Frontman Ben Bowman kan niet wachten om het Achterhoekse publiek door middel van een wervelende show weer het gevoel te geven dat ze écht naar Michael Jackson kijken. Bowman: “Mijn belangrijkste doel is om de muziek, dans en het charisma van Michael op het podium naar voren te brengen.”

Al van kinds af aan is Ben Bowman geobsedeerd door de King of Pop. Door zijn jarenlange ervaring wist hij zijn zang- en danskunsten zo te perfectioneren dat het publiek echt gelooft naar Michael Jackson te kijken. “Ik spendeerde mijn tijd urenlang aan het bestuderen van albumcovers, foto’s, interviews, video’s, simpelweg alles dat ik kon vinden over Michael. Het thema van mijn zevende verjaardagsfeestje was dan ook… Michael Jackson. Tegen die tijd had ik zijn meest kenmerkende danspassen al onder de knie en droomde ik ervan een performer te zijn als hij.”

Vandaag de dag toert hij met zijn theatershow de hele wereld over. Nu is het Bens beurt het Nederlandse publiek te betoveren tijdens dit adembenemende, choreografische theaterspektakel. Een reis langs meer dan 30 jaar van zijn muziek met de grootste hits van Michael Jackson en The Jackson 5, inclusief ‘Thriller’, ‘Beat It’, ‘Billie Jean’, ‘Man in the Mirror’ en nog veel meer. Een twee uur durende ode aan de magie van The King of Pop.

Kijk voor meer info en tickets op amphion.nl/theater

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier