SBOG concerteert. Foto: Han Gerritsen
SBOG concerteert. Foto: Han Gerritsen Han Gerritsen

Zomers tuinconcert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen

Muziek

DOETINCHEM/GAANDEREN - Na twee jaren van ‘stilte’ als gevolg van de coronapandemie, trakteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen haar publiek ditmaal weer op een sfeervol tuinconcert en wel op zondag 3 juli van 11.00 tot 13.00 uur. 

Traditiegetrouw vindt dit concert plaats in de tuin van café-restaurant Het Onland aan de Rekhemseweg tussen Doetinchem en Gaanderen. Het optreden wordt verzorgd door de leden van het symfonisch blaasorkest en de leden van het opleidingsorkest samen. Bij aankomst tussen 10.30 en 11.00 uur wordt men bovendien op muzikale wijze welkom geheten door de jeugdige muzikanten.
Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht. Zo kan het publiek onder meer luisteren naar filmmuziek uit Star Wars en Aladdin, naar Satin Doll van Duke Ellington met een hoofdrol voor de trombones en naar Libertango van Astor Piazzolla, dat we in tal van uitvoeringen kennen, onder meer als Slave tot he Rhythm van Grace Jones. Verder klinkt er muziek van Adele, Relight My Fire van Dan Hartman en een aaneenschakeling van bekende Jackson Five nummers.
Bij slechte weersomstandigheden gaat het concert gewoon door, echter dan in sport- en cultureel centrum De Pol. Daarover leest u meer op de avond voor het concert op de website.


sbo-gaanderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier