Jay Jay's Border Jazzmen. Foto: Cor Dekker
Jay Jay's Border Jazzmen. Foto: Cor Dekker Cor Dekker

Openluchtconcert met The Jay Jay’s Border Jazzmen

Muziek

‘S-HEERENBERG - Zondag 10 juli van 11.00 tot 13.30 uur is er een openluchtconcert met The Jay Jay Border Jazzmen bij Kasteel Café Heeren Dubbel in ’s-Heerenberg. De entree is gratis.

Het is al bijna een traditie: Het ‘huisorkest’ Jay Jay’s Border Jazzmen als afsluiting van het Doe Jazz- seizoen op de prachtige buitenlocatie Heeren Dubbel bij het Kasteel Bergh in ’s-Heerenberg. 

Opgericht door trombonist Jan - “Jay Jay”- Janssen is dit orkest al meer dan twintig jaar een graag geziene gast in jazzclubs en op festivals in binnen- en buitenland. De kracht van de band zit ‘m in de afwisseling. Dixieland in de stijl van Engelse toporkesten als Chris Barber en Kenny Ball, maar ook: mooie ballads, latin , country en… niet in de laatste plaats: prachtige driestemmige samenzang.
Een optreden van de Jay Jay’s Border Jazzmen is altijd een feestje, vanwege het enthousiasme van de muzikanten en voor hun fans – waaronder veel Doe Jazz-leden – weer een feest der herkenning.
De bezetting is: Petro Wijnen - trompet en zang; Jac Meijs - trombone en zang; Peter van den Bremen - klarinet, saxen en zang; Rob Koch - banjo en gitaar; Etienne Bèyé - bas en Cor van Hoften – drums.
Voor meer informatie: 0314-324060, 06-40254099, info@doejazz81.nl.


www.doejazz81.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier