Zangeres Emma Lucca (Emma Lukassen) vormt met haar bandleider Wies Knipping ook het duo Emma & Wies. Foto: PR
Zangeres Emma Lucca (Emma Lukassen) vormt met haar bandleider Wies Knipping ook het duo Emma & Wies. Foto: PR

Op ‘t Plein: concerten in binnenstad

Muziek

DOETINCHEM - Op vrijdag 26 en zondag 28 augustus kunnen bezoekers van de Doetinchemse binnenstad muzikale verrassingen tegenkomen. Tijdens Op ‘t Plein (op het Simonsplein) in de binnenstad kun je genieten van verschillende muzikale optredens in tal van genres. 

Op vrijdag wordt het publiek getrakteerd op gitarist, zanger en liedjesmaker Stef Woestenenk. Van 16.00 tot 19.00 uur brengt hij vanaf het podium steengoede tributes ten gehore.
Zondag 28 augustus staat Doetinchems duo Emma & Wies Op ‘t Plein. Van 14.00 tot 17.00 uur spelen zij (Emma Lukassen en Wies Knipping) een repertoire van eigen geschreven ‘pop’ nummers en pop- en soulcovers. Natuurlijk kun je van 12.00 tot 17.00 uur lekker shoppen, want alle winkels in de binnenstad zijn geopend.
Naast muziek is er ook nog sportief vermaak. Op 28 augustus kun je namelijk deelnemen aan het Doetinchem Kampioenschap (DK) Stoepranden. Om de Catharinakerk wordt er tijdens de officiële voorronde gestreden om een plekje op het Nederlands Kampioenschap. Iedereen kan meedoen en inschrijven kan per plaatse. Het toernooi duurt tot 17.00 uur. Meer info op www.lkkrdoetinchem.nl/evenementen-en-activiteitenagenda.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier