Heroes of the 70's. Foto: PR
Heroes of the 70's. Foto: PR PR

Ode aan de jaren ‘70 met Erik Hagelstein

Muziek

ULFT - De jaren ‘70 behoren tot de meest productieve en creatieve jaren uit de pophistorie. De periode bracht prachtige muziek en spraakmakende artiesten voort als David Bowie, Rod Stewart en Joe Cocker. Tijd voor een sprankelende en muzikale ode aan deze en andere beeldbepalende zangers en bands! Op zondag 18 september speelt Heroes of the 70’s in het DRU Poppodium.

Frontman Erik Hagelstein uit Doetinchem, die in 2021 de finale van The Voice senior bereikte, speelt met zijn geweldige Cry Me a River Band een nieuwe show met de beste rocksongs uit het fameuze decennium. Van Hotel California tot Sweet home Alabama, van Radar Love tot Sultans of Swing. Aangevuld in woord en beeld met legendarische herinneringen, zoals de autoloze zondag in 1973, wanneer Angie van The Rolling Stones in de Top 10 staat. Enkele jaren later breekt Herman Brood door met de LP Shpritsz met daarop zijn grote hit Saturday Night die op deze avond uiteraard niet ontbreekt.
Het concert begint om 15.30 uur in het DRU Poppodium. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315-200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.


dru-industriepark.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier