Het Trio van Toen, bijgestaan door Michael van Praag op drums. speelt en zingt in Amphion. Foto: Anneke Nieuwenhuijs

Het Trio van Toen, bijgestaan door Michael van Praag op drums. speelt en zingt in Amphion. Foto: Anneke Nieuwenhuijs

Oude tijden herleven met Trio van Toen

Muziek

DOETINCHEM - Het Trio van Toen brengt op zondag 11 september het publiek in Amphion terug naar de jaren vijftig en zestig.  Vanaf 14 uur brengen zij in een intieme sfeer een swingend, afwisselend, herkenbaar en luchtig muzikaal programma.

Het Trio van Toen bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend hebben; met op piano Pieter van Santen, Thomas Kwakernaat op contrabas en zangeres Monique van de Keer. Drie musici die garant staan voor een muzikale uitvoering op topniveau. Als speciale gast ontvangen zij in hun nieuwe programma Michael van Praag op drums.
Ze brengen herkenbare, soms vergeten, prachtige Nederlandstalige liedjes uit de jaren vijftig en zestig van Max van Praag, Annie de Reuver en Eddy Christiani. Door leuke anekdotes en veel humor verbindt het Trio van Toen de liedjes. Ze zijn in een nieuw jasje gestoken en door de jazz-achtergrond van de muzikanten swingen de nummers de pan uit. Meezingen mag.
Het Trio van Toen maakt deel uit van de vier voorstellingen tellende serie Lang Leve Theater & Film. Vier middagen vol muziek en een feest van herkenning. Op het programma staan verder de Isseltaler Musikanten (27 nov), Lenny Kuhr (22 jan) en een verrassingsuitje (21 mei). Alle voorstellingen zijn uiteraard ook los te boeken.
Meer info en tickets op de website.


amphion.nl/theater

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier