Aan het werk in de natuur. Foto: PR
Aan het werk in de natuur. Foto: PR PR

Met Buur maakt Natuur samen aan de slag op de Natuurwerkdag

Natuur

DOETINCHEM - Buur maakt Natuur werkt regelmatig in het landschap, op de natuurterreinen ’t Knapperslag in de Wehlse Broeklanden, De Watertap in Gaanderen en Natuurpark Overstegen in Doetinchem. Op zaterdag 5 november tijdens de Natuurwerkdag zet de organisatie de ‘deuren’ open en kan ook eenieder meedoen. Een ochtend meehelpen in de natuur en lekker actief bezig zijn. 

De natuurwerkdag van Buur maakt Natuur vindt dit jaar plaats op drie locaties. De Watertap (van 09.30 - 12.30 uur), ‘t Knapperslag (van 09.00 - 12.00 uur) en Natuurpark Overstegen (van 09.30 - 15.00 uur).
“We gaan op ‘t Knapperslag lekker actief aan de slag met het opruimen van gemaaid gras en opslag van elzen. Hiermee sparen wij insecten en amfibieën. In het Natuurpark Overstegen gaan we o.a. wilgen knotten en struiken snoeien. Op De Watertap gaan we aan de slag met het verwijderen van de exoot vogelkers op een klein rivierduinbos. Maar je kan ook helpen bij het uitrekken van uitgezaaide berkjes en wilgjes bij de poelen in het terrein”, aldus een woordvoerder.
Informatie en aanmelding op www.buurmaaktnatuur.nl/natuurwerkdag en via www.natuurwerkdag.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier