Illusha en May zoeken nieuwe bevers om avonturen mee te beleven.
Illusha en May zoeken nieuwe bevers om avonturen mee te beleven. (Foto: PR Roothaangroep)

Bevers Roothaangroep schreeuwen om nieuwe leden

  Nieuwsflits

Doetinchem - De bevergroep van de Scouting Roothaangroep zoekt nieuwe leden. Na de zomervakantie start de groep met genoeg ruimte voor nieuwe gezichten.

In het natuurgebied de Koekendaal, aan de Koekendaalseweg, staat het clubhuis van de Scouting Roothaangroep. De Bevers draaien hier, net als de Welpen, iedere zaterdag hun opkomsten. De oudere speltakken draaien hun opkomsten op de vrijdag. Naast ravotten in het bos, kampvuren maken en andere uitdagende activiteiten, gaan de Bevers ook twee keer per jaar op weekendkamp.

"Houdt uw kind van de natuur, op avontuur gaan, nieuwe dingen leren en is uw kind tussen de 5 en 7 jaar oud? Kom dan een keertje kijken bij onze bevergroep. Het nieuwe seizoen start op 5 september en de opkomsten vinden normaal gesproken iedere zaterdag van 10.45 tot 12.15 uur plaats. Bij interesse en vragen kunt u mailen naar bevers@roothaangroep.nl."

Leiding gezocht

Om alle leden iedere opkomst weer goed te begeleiden zijn verschillende leeftijdsgroepen van de Roothaangroep op zoek naar aanvulling van hun leidingteam.
Scouting ervaring is niet noodzakelijk, enthousiasme wel!
Kijk op www.roothaangroep.nl voor meer informatie over alle speltakken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden