<p>Steven Enneman (links) en Charles Droste.&nbsp;</p>

Steven Enneman (links) en Charles Droste. 

(Foto: )

Rabobank Graafschap en Schouwburg Amphion verlengen partnership

  Nieuwsflits

Doetinchem - Op maandag 7 september kwamen Steven Enneman, directievoorzitter van Rabobank Graafschap en Charles Droste, directeur van Schouwburg Amphion, bijeen voor de bestendiging van hun partnership. 

Op het podium van de grote zaal – die vernoemd is naar de Rabobank – werd de verlenging van het contract door beide heren ondertekend. 

De samenwerking wordt daarmee verlengd voor een periode van twee jaar. Enneman: “Rabobank draagt cultuur een warm hart toe. Amphion is voor ons een betrouwbare partner waarmee we samen de cultuur in de Achterhoek verder versterken. Een onderdeel van het partnership is dat talenten uit de regio de mogelijkheid krijgen om zichzelf te presenteren op het talentenpodium van de Rabobank, Rabo on Stage genaamd”.

Door de continuering van de samenwerking, blijft Rabobank vanzelfsprekend ook de naamgever van de grote zaal in Amphion. 

Schouwburg Amphion is het grootste theater van de Achterhoek. In januari 2020 is Schouwburg Amphion voor de 4e keer door de Vereniging van Vrije Theater Producenten (VVTP) benoemd tot Theater van het Jaar.
Droste: “Wij zijn superblij dat de Rabobank Graafschap, onze grootste maatschappelijke partner blijft. Zeker in deze, voor ons onzekere coronatijden, is het fijn dat de Rabobank haar maatschappelijke en culturele positie hiermee onderschrijft, hetgeen ook duidelijk zichtbaar zal worden rondom een aantal van onze activiteiten.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden