Foto:

Regionale talentenjacht Rabo On Stage

  Nieuwsflits

Doetinchem - Deelnemers van Rabo On Stage maken zich klaar voor de strijd. Vijf juryleden buigen zich op zaterdag 17 oktober in schouwburg  Amphion in Doetinchem over de moeilijke taak om de deelnemers aan de talentenshow Rabo On Stage te beoordelen. 

De vier grootste Achterhoekse theaters (Theater De Storm uit Winterswijk, Theater Hanzehof uit Zutphen, Schouwburg Lochem en Schouwburg Amphion) presenteren in samenwerking met Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en Rabobank-Graafschap de talentenjacht Rabo On stage.   

Het wordt een professioneel opgezette talentenjacht. Hiermee krijgt menig aanstormend regionaal talent de mogelijkheid om hun vakkennis te vergroten in een professionele theateromgeving. Liefst 18 verschillende acts doen mee in de race voor een masterclass van een professional. 

Het programma in Amphion op 17 oktober a.s. is als volgt: Janna (singer/songwriter), Noud van de Louw (stand-up), ChemicalClouds (band), Dansgroep Lèfamm (dans), The Nightingirls (zang), Estelle Westerlaan (zang), Mila Kok (solotoneel) en Josephine van der Sluis (musical/zang/dans).
Publiek is welkom, de entree bedraagt 7,50 euro, inclusief drankje. Vanwege de beperkte capaciteit (als gevolg van de coronamaatregelen) is de avond ook te volgen via www.onstage-achterhoek.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden