<p>Sportieve ouderen.</p>

Sportieve ouderen.

(Foto: )

Maak kennis met sport- en beweegaanbod voor senioren

  Nieuwsflits

Doetinchem - Het sportstimuleringsproject ‘Kies je Sport Senioren’ is sinds 21 september gestart. Met ‘Kies je Sport Senioren’ komen de 55-plus inwoners structureel meer aan het bewegen. 

Het doel van ‘Kies je Sport’ is om inwoners kennis te laten maken met de grote verscheidenheid aan sportaanbieders die de gemeente Doetinchem rijk is. Zo’n 25 verenigingen verzorgen ruim 60 sportcursussen, waardoor er voor iedereen een passend aanbod is. Dit programma vindt plaats tot en met 30 oktober. 

Inwoners uit de gemeente Doetinchem maken tijdens ‘Kies je Sport Senioren’ 3 tot 4 keer vrijblijvend kennis met het diverse sportaanbod in de gemeente Doetinchem. Tijdens het ‘Kies je Sport Senioren’ programma traint men drie of vier keer mee gedurende deze weken in bestaande of nieuwe trainingsgroepen bij de sportvereniging(en) van keuze. Op deze wijze kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier ontdekken wat de mogelijkheden zijn om deel te nemen bij een sportvereniging. Deelname kost vijf euro per cursus. 

Het is nog mogelijk om in te schrijven tot en met maandag 19 oktober v

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden