Deelnemers van project 2020 Ecuador van World Servants Doetinchem
Deelnemers van project 2020 Ecuador van World Servants Doetinchem (Foto: Yoram Harmsen)

Kerststollenverkoop voor World Servants èn de Voedselbank

  Nieuwsflits

Doetinchem - World Servants Doetinchem is een kerststollenactie gestart om daarmee geld op te halen voor project 2020 Ecuador.

Bij de actiegroep kunnen particulieren en bedrijven niet alleen voor zichzelf of medewerkers/relaties kerststollen bestellen, maar ook voor de Voedselbank Doetinchem. Die stollen worden dan door World Servants Doetinchem namens de bestellers aangeboden aan de Voedselbank.

Bestellers/kopers kunnen daarmee twee goede doelen steunen.
Afgelopen zomer zou de Doetinchemse groep naar Ecuador gaan om te helpen bij de bouw van een cacaoverwerkingscentrum. Wegens corona kon de werkvakantie niet doorgaan en is de reis uitgesteld naar de zomer van 2021.
Wegens het uitstel en doordat enkele eerdere acties door corona niet konden doorgaan, voert World Servants Doetinchem nu opnieuw actie. Een van de acties is de verkoop van kerststollen. Net als in het najaar van 2019. Toen bracht de kerststollenactie zo’n 8.000 euro op. De actiegroep hoopt dit najaar met de actie eenzelfde bedrag op te halen.
Door particulieren en bedrijven de mogelijkheid te bieden ook kerststollen te bestellen voor de Voedselbank, verwacht World Servants Doetinchem meer stollen te verkopen.
Er is keus uit twee soorten kerststollen: een populaire (met banketspijs) à vijf euro en een luxe (met amandelspijs en gekonfijte vruchten en noten) à zes euro. De stollen van 750 gram, die worden gemaakt door Bakker Wiltink in Doetinchem, zijn afgewerkt met poedersneeuw en zitten in een luxe doos.

www.worldservantsdoetinchem.nl

Meer berichten