Deelnemers van project 2020 Ecuador van World Servants Doetinchem
Deelnemers van project 2020 Ecuador van World Servants Doetinchem (Foto: Yoram Harmsen)

Ecuador-project heeft stemmen nodig

  Nieuwsflits

Doetinchem - Het Project 2020 Ecuador van World Servants Doetinchem (bouw van een cacaoverwerkingscentrum) is aangemeld en goedgekeurd voor de Actie Warm Hart van KRO/NCRV.
Daarmee wordt kans gemaakt op een bedrag van 2.500 euro, 5.000 euro of 10.000 euro. "Maar daar hebben we héél veel stemmen nodig. Dat kan via: https://warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/world-servants-doetinchem?actie=stem. Je moet je naam en mailadres invullen. Daarna krijg je een mail om je stem te bevestigen. Je mag met verschillende mailadressen stemmen. En anderen in je omgeving vragen hun stem uit te brengen."
Deze zomer zou een groep uit Doetinchem naar Ecuador gaan om er te helpen bij de bouw van een cacaoverwerkingscentrum. Door corona kon dit project niet doorgaan en is de werkvakantie uitgesteld naar de zomer van 2021. Door het uitstel van de reis en doordat wegens corona het afgelopen jaar enkele acties niet konden doorgaan, moet de groep nog actievoeren om het benodigde geld voor de reis en de bouw bij elkaar te krijgen.

Meer berichten