<p>Van links naar rechts Nico Hoogland, Irene Idema, Lizette Tijdink, Sjaak Leijtens.</p>

Van links naar rechts Nico Hoogland, Irene Idema, Lizette Tijdink, Sjaak Leijtens.

(Foto: )

Muziek bi’j De Naobers wint 500 euro

  Nieuwsflits

Doetinchem - Huiskamerfestival Muziek bi’j De Naobers heeft 500 euro van het Coöperatiefonds Rabobank Graafschap gewonnen. 

Helaas was het door corona niet mogelijk om deze cheque tijdens een feestelijke uitreiking te ontvangen. Daarom werd de cheque per post bij voorzitter Lizette Tijdink aan huis bezorgd. Het bestuur laat door middel van een foto zien dat de bijdrage is ontvangen.

Afgelopen april 2020 was de laatst geplande editie van Muziek bi’j De Naobers maar die kwam te vervallen door de coronacrisis. Het had het eerste lustrum van het festival zullen zijn dat sinds 2016 in de wijken De Huet en Dichteren plaats vindt.

Op dit moment is de organisatie bezig met het opzetten van een alternatieve digitale editie voor 2021. Cameraman Paul van Druten heeft toegezegd hieraan zijn medewerking te verlenen. Het plan is om de diverse amateur- en professionele naobermuzikanten te gaan verfilmen en op YouTube te zetten. Muziek bi’j De Naobers heeft alle artiesten die de afgelopen jaren hebben meegewerkt aan het huiskamerfestival gevraagd om zich hiervoor aan te melden. De gastheren en gastvrouwen uit de wijken weten inmiddels ook dat er weer muzikaal contact tussen de wijkbewoners en artiesten mogelijk wordt, via de eigen laptop deze keer.

Muzikanten uit Doetinchem/ omgeving kunnen zich vanaf 1 november aanmelden via mail muziekbdn@gmail.com.

Meer berichten