Actie IJGV
Actie IJGV (Foto: Jojanneke Radstake)

Gymvereniging IJGV start crowdfunding actie

  Nieuwsflits

IJzevoorde- Gymnastiek- en turnvereniging IJGV uit IJzevoorde heeft een crowdfundingsactie opgezet, om zo aan financiële middelen te komen voor de aanschaf van een nieuwe turnbrug en freerunning materiaal

Het bestuur van IJGV laat op social media, en per mail naar hun leden het volgende weten:

We zijn op zoek naar mensen die IJGV een warm hart toedragen én financieel iets kunnen missen….

Waar gaat het om?
Om te beginnen is onze brug ongelijke liggers voor de turnmeisjes en dames hard aan vervanging toe. Onze brug werd eind jaren 90 tijdens bondskampioenschappen in Overijssel gebruikt. Aan die wedstrijd deden ook IJGV-‘ers mee en na afloop werd de brug overgenomen en zo kwam de brug ruim 30 jaar geleden in IJzevoorde terecht.

Inmiddels zijn de liggers kapot en is de brug eigenlijk geen investering meer waard. We hebben nu een brug in bruikleen van de gemeente Bronckhorst, maar het vraagt heel veel tijd deze brug op te zetten en dus pakken onze turnsters de oude kapotte maar weer. Lang verhaal, kort: we zijn toe aan een nieuwe brug. Maar die kost inclusief btw zo’n € 6.000 ….

Daarnaast willen we graag investeren in speciale obstakels voor onze free runners. Freerunning is echt een sport in opkomst, we hebben inmiddels twee groepen die op donderdagavond trainen en het niveau van die groepen stijgt. Daarmee zijn ze wel toe aan nieuwe uitdagingen, nieuwe obstakels en ook daarbij gaat het al snel om een paar duizend euro... Daarom de vraag: draagt u ons een warm hart toe én kunt u financieel wat missen, wilt u ons dan sponsoren voor de nieuwe brug en/of de nieuwe free run obstakels?

Waar de club uit IJzevoorde ruim een jaar geleden nog groots en met veel publiek uitpakte voor een actie, zorgt de huidige situatie rondom corona ervoor dat dit wat beperkter moet blijven.

Desondanks hoopt de club door de crowdfundingsactie het geld bij elkaar te krijgen, zodat de leden veilig en uitdagend kunnen blijven sporten.

Op de website van IJGV staat de link vermeld waar mensen een (klein) bedrag kunnen doneren.

www.ijgvijzevoorde.nl

https://crowdfundingvoorclubs.nl/ijgvijzevoorde/goal/view/crowdfunding-nieuwe-brug-ongelijke-liggers-en-materialen-obstakels-voor-free-running

Meer berichten