Online Pokerkampioenschap van Doetinchem


Voorronde locatie omgetoverd tot pokerroom tijdens een vorige editie.
Voorronde locatie omgetoverd tot pokerroom tijdens een vorige editie. (Foto: PR)

Online Pokerkampioenschap van Doetinchem

  Nieuwsflits

Doetinchem - Het Open Nederlands Kampioenschap Poker houdt op dinsdag 1 december een online voorronde voor de inwoners van Doetinchem en omgeving. De online voorronde van Doetinchem begint om 19:30 uur.

Verspreid over het land worden er in totaal 200 voorrondes gespeeld met als ultieme doel het halen van de landelijke finale.

De winnaar van de online voorronde krijgt de titel ‘Online Pokerkampioen 20/21’ die gepaard gaat met een mooie trofee. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de halve finales van het ONK Poker. Daar strijden pokerliefhebbers uit het hele land voor een plaats in de landelijke finale. Niet alleen de winnaar maakt kans op een plek in de volgende ronde. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales en zal er ook nog een bepaald percentage de kans krijgen door te breken via de online kwart finales.

Zowel de halve finales als de finale van het ONK Poker zullen in de zomer van 2021 live gespeeld worden aan echte pokertafels. De winnaar van de finale zal worden gekroond tot ‘Pokerkampioen van Nederland 20/21’ en laat daarmee naar verwachting ruim 20.000 deelnemers achter zich. 

Iedereen die mee wil doen kan zich via de website www.onkpoker.nl/ inschrijven. Het kost iedere deelnemer 7,50 euro aan inschrijfgeld om mee te doen.

Meer berichten