Prijsvraag op Dag van de Vrijwilliger


Foto: Saskia Dolleman

Prijsvraag op Dag van de Vrijwilliger

  Nieuwsflits

Doetinchem - 7 december is de Nationale Dag van de Vrijwilliger. "Zeker dit jaar is het ongekend hoeveel vrijwillige energie er is losgekomen en hoeveel mensen bereid waren om een ander te helpen. Wat zijn we hier in gemeente Doetinchem trots op", aldus de Vrijwilligerscentrale Doetinchem.

Elk jaar houdt deze organisatie een evenement om de waardering voor vrijwilligerswerk, namens de gemeente, te benadrukken. Maar ook dat verloopt dit jaar anders. “We richten ons dit jaar niet alleen op vrijwilligersorganisaties. Er zijn zoveel mensen die juist individueel iets hebben betekend voor een ander. En daarnaast zijn evenementen nu geen optie” geeft Saskia Dolleman van de Vrijwilligerscentrale aan. Dit jaar geven zij dan ook een andere vorm aan die waardering; een vorm waar ze iedere vrijwilliger mee willen bereiken en waar ook iedere vrijwilliger aan deel kan nemen.

Prijsvraag

Vrijwilligerscentrale Doetinchem verspreidt ansichtkaarten en posters door de hele gemeente. Via de website www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl kun je vervolgens deelnemen aan een prijsvraag; een woordzoeker.

Ga naar de website en klik op het nieuwsbericht '7 december' of scan de QR code op de kaart of poster. Print de woordzoeker uit, maak deze en vul het formulier verder in. Lever het formulier met woordzoeker tussen 7 en 13 december in bij de Vrijwilligerscentrale in de brievenbus of stuur hem op naar: Vrijwilligerscentrale Doetinchem, Terborgseweg 21 - 7001 GM - Doetinchem.

Op 14 december zullen er 3 winnaars, via de Facebookpagina van de Vrijwilligerscentrale, bekend gemaakt worden en nemen de medewerkers zo spoedig mogelijk contact met hen op.

Meer berichten