Kerstveiling met sportitems is online


Foto:

Kerstveiling met sportitems is online

  Nieuwsflits

Doetinchem - In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Fonds Gehandicaptensport heeft als doel om sport voor iedereen met een handicap dichtbij huis mogelijk te maken. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om fysiek en mentaal fit te blijven. Daarom is met partners, topsporters en verenigingen een kerstveiling opgezet met bijzondere sportitems. 

Tijdens de online veiling van 30 november tot en met 11 december 2020, kan men sporters met een handicap steunen door te bieden op unieke sportitems. Denk bijvoorbeeld aan een gesigneerd shirt van de Oranje Leeuwinnen, Tess Wester of Alvarez. Of het gesigneerde FC Barcelona shirt van Ronald Koeman. In het nieuwe Helden Magazine vertelt Koeman over zijn tijd bij FC Barcelona. Het shirt waarin hij zelf speelde is tijdens deze veiling te bemachtigen. 

De Graafschap

Maar ook andere sporthelden hebben een steentje bijgedragen en hun shirt of ander sportitem voorzien van een handtekening. Denk bijvoorbeeld aan een gesigneerd wedstrijdshirt van De Graafschap. Ook dit mooie item wordt aangeboden in de online veiling.  

Bekijk alle items en doe direct een bod via sportitemsveiling.nl.

Meer berichten