Ondernemers slaan handen ineen voor zorgmedewerkers Slingeland Ziekenhuis


<p>Lilian van Tol (Hoofd IC) en Mike Timmer (BAX advocaten belastingkundigen).&nbsp;</p>

Lilian van Tol (Hoofd IC) en Mike Timmer (BAX advocaten belastingkundigen). 

(Foto: )

Ondernemers slaan handen ineen voor zorgmedewerkers Slingeland Ziekenhuis

  Nieuwsflits

Doetinchem - Een sfeervolle binnenstad, winkelende mensen, volop gezelligheid en ijspret voor jong en oud. Door de gevolgen van het coronavirus is dat dit jaar een illusie.

BAX advocaten belastingkundigen had dit jaar graag voor de tiende maal haar maatschappelijke bijdrage geleverd om de kunstijsbaan op het Simonsplein mogelijk te maken. Om toch een maatschappelijke bijdrage te leveren steken BAX en Binnenstadbedrijf Doetinchem, samen met andere lokale partners, nu de zorgmedewerkers van het Slingeland Ziekenhuis een hart onder de riem. 

Om toch de samenleving te ondersteunen, hebben BAX en Binnenstadbedrijf Doetinchem samen met meerdere enthousiaste bedrijven uit Doetinchem de maatschappelijke rol in deze bijzondere periode opgepakt door aandacht te schenken aan de mensen in onze regio die al vanaf maart 2020 in de frontlinie staan. 

De medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis geven dag en nacht hun beste krachten voor hun patiënten in de strijd tegen het coronavirus. Daar hoort naast een bedankkaart, als hart onder de riem, een warm pakket met geschenken bij.

Enkele dagen voor Kerst is namens Van Egmond Groep, Heilbron Groep, Fongers & Fongers, Qube Accountants, Firimass RegioBank, De Beautyfabriek, Pinkcube, Acel Installateurs, Stoer & Sfeer en BAX advocaten belastingkundigen het verrassingspakket met bedankkaart symbolisch overhandigd aan 265 medewerkers van de IC-afdeling, de spoedeisende hulp en de COVID-19 afdeling. Een warm gebaar aan het eind van een bijzonder jaar.

Meer berichten