Nieuwe locatie Estinea in Doetinchem


<p>Jan Hoornstra van Hoornstra Bouw en Beatrijs van Riessen, bestuurder van Estinea hebben donderdag 7 januari een huur- en een intentieovereenkomst ondertekend voor de bouw van een nieuwe woonlocatie van Estinea in Doetinchem. Dit nieuwe gebouw wordt gebouwd aan de Spoorstraat 40-42 waarin 22 appartementen komen voor bewoners met een licht verstandelijke beperking en/of autisme.<br><br><br></p>

Jan Hoornstra van Hoornstra Bouw en Beatrijs van Riessen, bestuurder van Estinea hebben donderdag 7 januari een huur- en een intentieovereenkomst ondertekend voor de bouw van een nieuwe woonlocatie van Estinea in Doetinchem. Dit nieuwe gebouw wordt gebouwd aan de Spoorstraat 40-42 waarin 22 appartementen komen voor bewoners met een licht verstandelijke beperking en/of autisme.


Foto: Estinea (Marieke Stortelder)

Nieuwe locatie Estinea in Doetinchem

  Nieuwsflits

Doetinchem - Jan Hoornstra van Hoornstra Bouw en Beatrijs van Riessen, bestuurder van Estinea hebben donderdag 7 januari een huur- en een intentieovereenkomst ondertekend voor de bouw van een nieuwe woonlocatie van Estinea in Doetinchem. 

Dit nieuwe gebouw wordt gebouwd aan de Spoorstraat 40-42 waarin 22 appartementen komen voor bewoners met een licht verstandelijke beperking en/of autisme.

De verwachting is dat komende zomer gestart kan worden met de bouw en dat de nieuwe locatie volgend jaar zomer wordt opgeleverd. Beatrijs van Riessen: “Met de bouw van deze nieuwe locatie komen we tegemoet aan de specifieke vraag die we al jaren in Doetinchem zien van mensen die graag bij Estinea willen wonen.”

Informatie via 088-4950500.

Meer berichten