<p>De ondertekening van het contract.</p>

De ondertekening van het contract.

(Foto: Carlo Stevering)

AgriBioSource verlengt sponsorcontract voor 10 jaar

  Nieuwsflits

Doetinchem - Hoofdsponsor AgriBioSource committeert zich de komende tien jaar aan De Graafschap. Daarbij zal het bedrijf in het seizoen 2021-2022 weer fungeren als hoofdsponsor, dit ongeacht de divisie waarin de club uitkomt. 

AgriBioSource, dat gespecialiseerd is in de verwerking en het tot waarde brengen van organische rest- en afvalstoffen, is al vele jaren sponsor en siert sinds 2019 het shirt van De Graafschap.

“Een samenwerking voor 10 jaar is in deze tijd ongehoord en getuigt van grote clubliefde”, aldus algemeen directeur van De Graafschap Hans Martijn Ostendorp.

“Ik kom al vanaf mijn kinderjaren bij De Graafschap, de club zit in mijn hart en mag nooit verloren gaan voor deze regio. Naast het zakelijke aspect en het vergroten van onze naamsbekendheid, is deze overeenkomst vooral maatschappelijk ingestoken. Samen met de stichting ‘De Graafschap Verbindt’ gaan wij voor een duurzame verankering van maatschappelijke projecten en activiteiten in de Achterhoek”, legt de directeur van AgriBioSource, Sjoerd Hermsen, uit.


In de video: Sjoerd Hermsen – managing director AgriBioSource Europe B.V. en Hans Martijn Ostendorp – algemeen directeur De Graafschap.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden