Telefonisch spreekuur ‘ervaar het OV’ in Doetinchem en omgeving


Foto:

Telefonisch spreekuur ‘ervaar het OV’ in Doetinchem en omgeving

  Nieuwsflits

Doetinchem - Vanwege de coronabesmettingen en de afgekondigde maatregelen zijn de maandelijkse Inloopspreekuren Openbaar Vervoer voor senioren geannuleerd.

Daarom is er een telefonisch ov-spreekuur ingesteld. Van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur worden de vragen over het gebruik van het OV beantwoord door OV-ambassadeurs.

OV-ambassadeurs geven antwoord op vragen over het gebruik van het openbaar vervoer. 

Provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

Bijvoorbeeld: Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40 procent korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt?

Het telefomisch spreekuur is dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en er kan gebeld worden via 038-3037010.

Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden