Deel 1 van Doetinchems Wandelkwartet


Foto:

Deel 1 van Doetinchems Wandelkwartet

  Nieuwsflits

Doetinchem - De VVV Doetinchem, in samenwerking met Achterhoek Toerisme, lanceert de komende maanden het ‘Doetinchems Wandelkwartet’. 

Vier wandelingen in de gemeente Doetinchem van respectievelijk 5, 7,5, 10 en 12,5 kilometer. 

De eerste wandeling van vijf kilometer start en eindigt bij de VVV in de binnenstad en is vanaf vrijdag 5 februari te koop.

De gemeente Doetinchem behelst niet alleen de bruisende binnenstad met levendige kernen eromheen, maar ook de natuurgebieden in de gemeente zijn al jaren grote trekkers voor wandelaars. In samenwerking met Achterhoek Toerisme ontwikkelt de VVV een Doetinchems Wandelkwartet. Juist nu is de tijd om naar buiten te gaan dichtbij huis. En straks als het weer kan ook voor de toeristen om Doetinchem en omstreken te ontdekken.

Het kwartet wordt de komende periode uitgegeven per wandeling. Elke keer een andere route binnen de gemeente Doetinchem. Zodra de vierde wandeling wordt uitgegeven heeft men een uniek ‘Doetinchems Wandelkwartet’. Elke wandeling wordt gecombineerd met een actie van een horecagelegenheid op de route.

Startpunt

De start- en het eindpunt van deze wandeling is bij VVV Doetinchem aan de Burgemeester van Nispenstraat 2. Oftewel in de volksmond: Het Oude Postkantoor (HOP). Bij aankoop van de route ontvangt men een voucher voor koffie/thee to go bij Hotel Villa Ruimzicht.

Zo lang de VVV nog is gesloten kan de wandeling worden gekocht bij Eetwinkel van Mien in de Grutstraat 49 en Hotel Villa Ruimzicht aan de Ruimzichtlaan 150 in Doetinchem. De prijs van deze wandeling bedraagt 2,50 euro, inclusief voucher voor één koffie/thee-to-go.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden