Elisa en Peter op hun spellenzolder.
Elisa en Peter op hun spellenzolder. (Foto: PR Staatsloterij)

Doetinchems koppel wint eigen spelletjeswalhalla

  Nieuwsflits

Doetinchem - Een wereldreis, een lekker autootje of je spaarrekening aanvullen? Nee hoor, Elisa en Peter bouwen liever een spelletjeskamer als ze 10.000 euro winnen. 


Het Doetinchemse stel kampten enkele jaren geleden met een burn-out, waarna hun liefde voor het samen spelen van spelletjes steeds groter werd. Nadat ze reageerden op een oproep van de Staatsloterij wordt hun droom nu werkelijkheid: het stel werd verrast met een heus spelletjesparadijs op hun eigen zolder.

Lockdownvermaak

Door de coronacrisis zitten we weer massaal (samen) thuis en zijn we op zoek gegaan naar leuke en nieuwe vrijetijdsbestedingen. Het resultaat? Nu een reis naar Thailand er niet in zit, hebben we dromen dichter bij huis. De woonkamers liggen dan ook vol met bordspellen en puzzels. 

“De lockdown komen wij nu met gemak door”

De droom van Elisa en Peter om een eigen spelletjeszolder te hebben was er echter al langer. Elisa: “Mijn man en ik hebben allebei een burn-out gehad, we zijn in deze periode gek geraakt op bordspellen. Het spelen van een bordspel zet je gedachten even uit en het is echt even een momentje voor onszelf.” 

Spelletjeswalhalla 

Via Facebook reageerde Elisa op een bericht van de Staatsloterij, waarbij gevraagd werd wat je zou doen met de inhoud van een geldwagen. Staatsloterij verraste Elisa en haar man vervolgens met een complete metamorfose van de zolder. 

Spellenzolder

Van de vloer tot het meubilair, alles is aangepakt. “De vloer is een schaakmat geworden, er is een luxe speltafel en alle spelletjes waar we van dromen staan nu in de kast. De lockdown komen wij nu met gemak door, maar ook daarna zullen we hier nog vaak te vinden zijn.” aldus Elisa.

Voorpret Vibes

Met het initiatief ‘Voorpret Vibes’ wilt Staatsloterij mensen laten voelen hoe het is om een Staatsloterij winnaar te zijn. Even wegdromen wat je allemaal kunt doen, als geld geen rol speelt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden