Foto:

Opslag- en werkconcept op Vredestein terrein

  Nieuwsflits

Doetinchem - BOXXR ontwikkelt in Doetinchem multifunctionele bedrijfsunits en garageboxen in diverse afmetingen voor talloze doeleinden zoals opslag, werkruimte of stalling.

BOXXR aan het Ketelhuis in Doetinchem is gelegen nabij het centrum en woonwijken op een volledig afgesloten en omheind terrein. Het terrein is voorzien van gepersonaliseerde toegangscontrole, brandalarm en bovendien is er 24/7 camerabewaking.

Locatie

Op het gemoderniseerde bedrijventerrein Vredestein aan het Ketelhuis in Doetinchem, wordt het nieuwbouwproject BOXXR gerealiseerd met 64 multifunctionele bedrijfsunits / garageboxen. Op het terrein kan gebruik worden gemaakt van centrale voorzieningen waar sanitair en water aanwezig zijn. 

Het bedrijventerrein ondergaat een transformatie waar de afgelopen periode al diverse nieuwe bedrijven zich gevestigd hebben.

Doelgroep

De units zijn bij uitstek geschikt voor zowel zakelijk als ook voor particulier gebruik. Denk aan stalling van auto’s, caravans en boten, maar ook voor de ZZP’er is het een ideale uitvalsbasis om vanuit te werken. Verder is er een steeds grotere behoefte voor opslagruimte voor bijvoorbeeld webwinkels die te groot zijn gegroeid om vanuit huis te runnen.

Ook voor beleggers zijn de nieuwe boxen een zeer interessante belegging, vertelt van ‘t Hag: “Van een bruto aanvangsrendement van circa 8 procent per jaar, dat met indexatie de komende jaren nog kan oplopen, worden beleggers absoluut blij. Al jarenlang laten boxen een stabiel waarde verloop zien in zowel economische goede als mindere tijden, de behoefte aan kleine ruimte voor opslag of werkruimte is in alle tijden aanwezig.” 

Aangezien de heren zien dat er veel vraag naar hun concept is, geven zij bij aankoop van meerdere boxen een garantie in het eerste jaar op het rendement.

Boxen

De afmetingen van de units variëren van 18 m2 tot 29 m2 zodat er voor iedereen een passende box is, ook kunnen meerdere units aan elkaar gekoppeld worden. Doordat er tevens meerder hoogtes worden aangeboden, variërend van 2,50 tot 3,5 meter, biedt dit vele mogelijkheden.
Elke unit krijgt een eigen huisnummer en postadres, daarom is het vestigen van een eigen bedrijf mogelijk. Tevens zijn alle units voorzien van een sectionale overheaddeur, brandmelder en een eigen stroomaansluiting met tussenmeter.

Veiligheid

De units worden gerealiseerd op een volledig afgesloten en omheind terrein met een brede schuifpoort waardoor een uitstekende toegang gegarandeerd is. Het terrein is voorzien van gepersonaliseerde toegangscontrole, brandalarm in iedere units en bovendien is er 24/7 camerabewaking.
Er bevinden enkele algemene parkeerplaatsen op het gezamenlijke binnenterrein. Het gezamenlijke binnenterrein inclusief de gemeenschappelijke voorzieningen worden onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarin het beheer wordt ondergebracht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden