<p>Jeugd van Artemis &#39;15 en trainers.</p>

Jeugd van Artemis '15 en trainers.

(Foto: PR)

Handbalinstuif bij Artemis ‘15

  Nieuwsflits

Doetinchem - Hoewel de jeugd van Hanbalvereniging Artemis ‘15 ook tijdens de lockdown in beweging bleef in de buitenlucht, gaat er niets boven handballen op een echt handbalveld. Om nog meer kinderen te laten ervaren hoe leuk handballen is, houdt handbalvereniging Artemis ‘15 op zondag 13 juni een handbalinstuif in sporthal De Bongerd voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar.

Van 10.00 tot 12.00 uur staat de sporthal vol met enthousiaste trainers, die de kind(eren) door middel van parcourtjes, balspelletjes, lekker bewegen en vooral veel lol spelenderwijs kennis laten maken met handbal.

Iedereen mag vrijblijvend meedoen en elk kind mag ook nog eens al zijn/ haar vriendjes en vriendinnetjes, neven en nichtjes van deze leeftijd meenemen. De jeugdafdeling van de handbalvereniging in Doetinchem en Wehl zit de laatste jaren flink in de lift met meer dan 15 teams.

Bram de Rijcke, jeugdtrainer bij Artemis ’15: “We hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd om de jeugdafdeling nieuw leven in te blazen. Zo geven we clinics op basisscholen, nemen deel aan sportverkennende initiatieven van Sportservice Doetinchem, organiseren we vriendjes-middagen en instuiven.”

Maar ook de aandacht dat de nationale heren- en damesteams krijgen in de pers hebben bijgedragen aan een extra impuls. Bram: “De successen van Nederlandse handbaldames zijn natuurlijk een goede promotie voor de sport. Ineens willen de kids net zo goed worden als Estavana Polman of Lois Abbingh. Maar ook het nationaal herenteam timmert aan de weg wat we terug zien in het aantal jongens dat zich aanmeld als lid.”

Informatie: informatie@hvartemis15.nl of kijk op Facebook.

Meer berichten