<p>Offici&euml;le opening nieuwbouw Elver aan de Holterweg in Doetinchem met v.l.n.r.: Bewoner Dennis, manager Wonen Ramon Kuipers, bewoners Ton, Dedie en Lisa.</p>

Officiële opening nieuwbouw Elver aan de Holterweg in Doetinchem met v.l.n.r.: Bewoner Dennis, manager Wonen Ramon Kuipers, bewoners Ton, Dedie en Lisa.

(Foto: PR)

Bewoners verhuizen naar nieuwbouw Elver Holterweg Doetinchem

  Nieuwsflits

Doetinchem - Een feestelijk moment vandaag voor Elver aan de Holterweg in Doetinchem. Daar opende Ramon Kuipers (manager Wonen) samen met bewoners Dennis, Ton, Dedie en Lisa officieel de nieuwe locatie naast de Anna Hoeve. Hiermee is het derde nieuwbouwproject in het omvangrijke Masterplan van Elver opgeleverd. 

De komende dagen verhuizen 48 bewoners naar hun nieuwe thuis aan de Holterweg in Doetinchem. Nadat eind juni vorig jaar het startsein werd gegeven voor de nieuwbouw, kunnen nu eindelijk de verhuisdozen worden ingepakt. “Helaas zit een groot feest er niet in vanwege corona, maar we hebben andere creatieve manieren gevonden om geheel volgens de geldende regels het voor de bewoners toch een feestelijk moment te laten zijn”, vertelt Ramon. 

De nieuwbouw heeft Elver kunnen realiseren dankzij een goede samenwerking met Bouwbedrijf Klaassen, Installatiebedrijf Wassink, Weusten Liedenbaum Architecten en IAA Architecten.

Geen onbekende 

Elver is geen onbekende in deze buurt en is blij met de nieuwe woningen op deze plek. De nieuwbouw ligt direct naast de Anna Hoeve, B&B en één van de dagbestedingslocaties van Elver. Deze dagbestedingslocatie heeft onder andere een samenwerkingsverband met Doetebol en goede contacten met de buurt.

Meerdere projecten

Al langere tijd is Elver bezig met de planvorming van nieuw- en herbouw. Naast de nieuwbouw aan de Holterweg, Nieuw-Wehl en Wehl verloopt ook de eerste bouwfase in Arnhem-Noord voorspoedig. Het Masterplan voor Nieuw-Wehl, waaronder ook de kerk valt, is in de planfase.

Meer berichten