<p>Andr&eacute; Hermsen (voorzitter v.v. VIOD) en Patrick L&ouml;wenthal (CEO Night Star Express Hellman) hebben de sponsorovereenkomst getekend.</p>

André Hermsen (voorzitter v.v. VIOD) en Patrick Löwenthal (CEO Night Star Express Hellman) hebben de sponsorovereenkomst getekend.

(Foto: PR)

Nieuwe hoofdsponsor voor v.v. VIOD

  Nieuwsflits

Doetinchem - Met ingang van het nieuwe seizoen (2021-2022) is Night Star Express Hellmann voor een periode van vier seizoenen hoofdsponsor van voetbal vereniging VIOD. 

Het logo van Night Star Express zal de komende seizoenen sieren op de kleding van het eerste elftal van v.v. VIOD en Sportpark Dichteren.

Andre Hermsen, voorzitter v.v. VIOD: “Wij zijn zeer verheugd dit Achterhoekse bedrijf met internationale allure voor langere tijd aan v.v. VIOD te binden. Ondanks de moeilijke tijd waarin we leven, zijn we Patrick Lowenthal (CEO Night Star Express) zeer dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Ook danken wij Dylan Mulders van Heilbon Makelaardij voor zijn lange staat van dienst als hoofdsponsor van v.v. VIOD. Gelukkig blijven zij als stersponsor aan v.v. VIOD verbonden”.

Patrick Lowenthal, CEO Night Star Express: “Ondanks het internationale karakter binnen de netwerken, zijn de nuchtere Achterhoekse mentaliteit en maatschappelijke betrokkenheid belangrijke kernwaarden van waaruit de organisatie opteert. Wij zijn al vele jaren sponsor van BV De Graafschap en met in gang van seizoen 2021 - 2022 ook hoofdsponsor van v.v. VIOD”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden