Foto:

Doetinchems wandelkwartet compleet

  Nieuwsflits

Doetinchem - De VVV Doetinchem heeft, in samenwerking met Achterhoek Toerisme, de afgelopen maanden het ‘Doetinchems Wandelkwartet’ ontwikkeld. 

Vier wandelingen in de gemeente Doetinchem van respectievelijk 5, 10, 11 en 12 kilometer. De vierde wandeling, die nu uitkomt, is route Kemnade en is 12 kilometer lang. 

In de afgelopen maanden zijn reeds de eerste drie routes succesvol gelanceerd.

Wandelroute Kemnade

De wandeling Kemnade is een afwisselende route. Wanneer je het Waalse water oversteekt zie je op afstand Havezate Kemnade en je loopt over afwisselende paden, zandwegen en uiteindelijk door weilanden. De start- en het eindpunt van deze wandeling is bij Landal Stroombroek te Braamt. Bij aankoop van de route ontvangt men een voucher om een gratis kopje koffie/thee te drinken bij het restaurant van Landal Stroombroek.

Lokaal product  

Het Doetinchems Wandelkwartet bestaat uit de volgende routes: Stadswandeling (5km), Door ’t Wehlse Bos (10,7 km), ’t Onland – De Wrange (11 km) en als laatste de Kemnade (12 km). Elke wandeling wordt gecombineerd met een actie van een horecagelegenheid op de route.

Verkoopadressen en openingstijden VVV 

VVV Doetinchem aan de Burgemeester van Nispenstraat 2 is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Oók is de Kemnade route verkrijgbaar bij Landal Stroombroek te Braamt en de Eetwinkel van Mien in de Grutstraat 49. De prijs van deze wandeling bedraagt 2,50 euro, inclusief kortingsvoucher. Het hele pakket is te verkrijgen voor
9,50 euro bij de VVV en bij Eetwinkel van Mien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden