Foto:
Coronavirus

Ludieke ‘corona actie’ Mooi Koor Man

  Nieuwsflits

Doetinchem - Het mannenkoor Mooi Koor Man had net voor het coronavirus alle activiteiten plat legde besloten om een ledenwerfactie te starten. 

De nieuwe oefenlocatie ’t Brewinc geeft meer ruimte om ‘open oefenavonden’ te houden waar geïnteresseerde zangers welkom zijn om sfeer te proeven. 

Al sinds de oprichting was er een wachtlijst bij het populaire mannenkoor uit Doetinchem. Door de grotere oefenruimte is er weer plaats bij een aantal stemgroepen. Het koor is begonnen met een nieuw repertoire met nummers die ook jongere mannen zal aanspreken. Alle leeftijdsgroepen kunnen zich inschrijven voor een gratis proefperiode maar MKM had een ludieke actie bedacht voor mannen onder de 50. Op de dag dat een lid Abraham ziet, wordt een ‘Mooi Koor Man taart’ gebracht en indien gewenst een serenade met Abrahams favoriete nummers aan huis. 

Door de coronamaatregelen moeste de actie uitgesteld worden. Toch werd woensdag 6 mei de eerste MKM taart en serenade (in digitale vorm) gebracht bij het jongste actieve lid (Abraham) Ronald Gerritsen. 

MKM heeft in deze moeilijke tijd op ludieke wijze toch al vast een start gemaakt met de ledenwervingsactie waar men snel een vervolg aan zal geven als dat weer kan.

Meer berichten