Slingeland Ziekenhuis controleert op klachten coronavirus via website en bij ingang


Foto: Pixabay
Coronavirus

Slingeland Ziekenhuis controleert op klachten coronavirus via website en bij ingang

  Nieuwsflits

Doetinchem - Het Slingeland Ziekenhuis zal de reguliere zorg weer geleidelijk gaan opstarten. Om dat veilig te kunnen doen zijn er maatregelen getroffen. 

Patiënten, bezoekers en begeleiders die binnenkort naar het ziekenhuis gaan dienen eerst de digitale coronacheck te doen via de website: slingeland.nl/cc.

Via deze digitale vragenlijst krijgt iemand een persoonlijk advies met betrekking tot de komst naar het ziekenhuis en de maatregelen waar men zich aan moet houden.

Bij de ingangen van het ziekenhuis zijn controlepunten ingericht om patiënten en bezoekers een aantal vragen te stellen over klachten die op besmetting kunnen duiden. Daarna volgt een instructie met betrekking tot de geldende maatregelen en wordt zo nodig een mond-neusmasker uitgereikt.

Het ziekenhuis vraagt iedereen de vragen al via de coronacheck in te vullen, waardoor de doorstroom bij de ingang sneller zal gaan.

Een patiënt wordt verzocht om alleen te komen en ook in het ziekenhuis 1,5 meter afstand tot anderen te bewaren. Hiertoe zijn looproutes ingesteld en wachtkamers aangepast. Een patiënt kan pas 5 minuten voor de afgesproken tijd plaatsnemen in de wachtruimte van de polikliniek.

De maatregelen ten aanzien van bezoek voor patiënten op de verpleegafdelingen blijven gehandhaafd.

Meer berichten