Zeerovers dansen de piratendans met kinderen tijdens het Roversweekend
Zeerovers dansen de piratendans met kinderen tijdens het Roversweekend (Foto: Jan Klaassen)

Pinksteren: Roversweekend in Het Land van Jan Klaassen

  Nieuwsflits

Braamt - Tijdens de Pinksterdagen op 31 mei en 1 juni 2020 wordt Het Land van Jan Klaassen in Braamt omgetoverd tot zeerovershol. Tijdens de speciale poppenkastvoorstelling komt vuurspuwende zeerover Manke Henk op bezoek. Samen met de kinderen gaat hij in het buitenspeelpark op zoek naar de schat. Zal Manke Henk de inhoud eerlijk met de kinderen delen? Ook dansen zeerovers in het park samen met de kinderen de Piratendans.

Het poppentheatergedeelte van Het Land van Jan Klaassen viert dit jaar haar 70-jarig jubileum. Om dit met bezoekers te vieren, organiseert het kinderpretpark heel 2020 jubileum-evenementen waaronder Roversweekend.

Naast de speciale activiteiten, is er een groot buitenspeelpark, waterspeeltuin en museum waar kinderen zich de hele dag vermaken. Het poppentheater moet in verband met de corona-maatregelen nog gesloten blijven, dus de voorstellingen worden buiten gegeven. Eerste Pinksterdag is de indoorspeeltuin nog gesloten, maar Tweede Pinksterdag opent ook de indoorspeeltuin weer haar deuren voor maximaal 30 personen.

Openingstijden

Het Land van Jan Klaassen is op 31 mei en 1 juni open van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers bestellen vooraf tickets voor de datum waarop zij willen komen in de webshop van Het Land van Jan Klaassen.

Meer berichten